O nama

Minus & plus obrt za poduke specijaliziran je za davanje poduka (instrukcija) iz predmeta sa Ekonomskog i Hotelijerskog fakulteta. Osim za navedene fakultete u ponudi su poduke iz matematike za osnovnu školu te iz matematike i statistike za srednju školu i Veleučilište u Rijeci.

Poduke se održavaju u prostoru na adresi A. Manzonia 2/1. kat (Brajda). Prema dogovoru mogu se održavati i na adresi korisnika ili putem Skypea u vrijeme koje se unaprijed dogovori (od ponedjeljka do nedjelje).

Ja sam Tina i vaša sam instruktorica 🙂 Nakon završetka Prve sušačke hrvatske gimnazije upisala sam Ekonomski fakultet kojeg sam završila 2007. godine (smjer: financije i bankarstvo). Za vrijeme studiranja sam se počela baviti podučavanjem, a nakon nekog vremena sam odlučila dotadašnji hobi pretvoriti u posao.

U početku sam davala instrukcije iz matematike, ali kako se javljala potražnja za instrukcijama iz predmeta koji se polažu na Ekonomskom i Hotelijerskom fakultetu s vremenom sam počela podučavati statistiku, poslovne financije, ekonometriju, teoriju odlučivanja, kontroling i ostale ekonomske predmete.

Poduke održavam na način da svaki korisnik dobije unaprijed pripremljene zadatke za rad na instrukcijama, formule radi lakšeg razumijevanja gradiva te zadatke za samostalno rješavanje kod kuće. Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja dostupna sam i poslije instrukcija putem facebook stranice ili mobitela.

Cjenik usluga

Vlasnik i instruktor: Tina Dragičević Maričić
Zvanje:                    diplomirani ekonomist
Mob:                        098 92 02 295
E – mail:                  tina@minusiplus-poduke.hr
Facebook:               minusiplus.hr

gdje_se_nalazimo